GO-CruiseGO-Cruise
Forgot password?

LUKSUS

Luksus krydstogt

Luksus cruise

Mange anser et krydstogt for ren luksus og det er vi naturligvis enige i, men luksus kan også gradbøjes og ligesom der findes 3-4-5* hoteller, så findes der lignende rangering af krydstogter.

Ønsker du derfor et luksus krydstogt med lidt ekstra af alt, hvor der er fokus på gastronomi, service, interiør, vine og ikke mindst destinationer, så er især Azamara Club Cruises noget for dig. Skibene her er mindre og tager ca. 700 gæster og har ca. 400 besætningsmedlemmer (de større skibe har ofte 1 besætningsmedlem per 3.-4. gæst) og derfor er du som gæst ombord på Azamara i højsædet. Maden er udsøgt og vinene er udvalgt af sommeliers, så det hele spiller perfekt sammen.

Det er dog ikke kun de mindre skibe, som kan tilbyde luksus krydstogter, da flere af de store skibe har afdelinger og endda hele etager, hvor du kun har adgang såfremt du har købt en kahyt i suiteområdet. Det gør sig fx gældende på Norwegian Cruise Line på de skibe som har Haven Suite område, hvortil der hører swimmingpool, bar, soldæk med lækre solsenge samt egen restaurant. Ombord på MSC Cruises har rederiet udviklet Yacht Club området, hvor du kun har adgang til såfremt du har en kahyt i Yacht Club kategorien og også her hører der pool og specialrestaurant til som nogle af de ekstra fordele du får med. På Celebrity Cruises findes ikke et specielt aflukket område, men her får du til gengæld en masse forskellige fordele såfremt du køber en kahytstype højere end en alm. balkon. Alt afhængig af hvilken type kahyt du vælger, så hører der alt fra friske blomster og jordbær med chokolade til fri adgang til spa-afdelingen og forskellige specialrestauranter.

Ønsker du at kombinere luksus krydstogt og store skibe, så kan det også sagtens lade sig gøre. Der findes suiter på over 500m2, suiter med egen jacuzzi på balkonen, egen butler naturligvis samt suiter i flere etager. Lyder det som noget for dig, så skal du ikke vente forlænge, da de store suiter hurtigt bliver booket og ofte er udsolgt næsten et år i forvejen. Det lyder måske overdrevet, men da der ikke findes så mange af de helt store suiter på hvert skib, nogle ganske få endda, så er det ganske vist, så skynd dig ?

Når vi selv har været på et luksus krydstogt, så har vi primært sejlet med Azamara Club Cruises. Luksus er også og et krydstogt med Celebrity Cruises især på deres Solstice Class skibe.

imageframe-image
imageframe-image
imageframe-image