Du får 50 % på person nr. 2 og gratis og eller virkelig billige fly!

Har du overvejet om et af de mindre og luksuriøse krydstogtskibe er noget for dig? Så læs med, her får du nemlig de bedste insidertips om Azamara!

Først lad mig præsentere David R., som jeg har kendt i over 15 år og som har været en del af Royal Caribbean familien i lige så mange år. Som en del af hans arbejde har han sejlet på de 7 verdenshave med Celebrity og Royal, men internt i branchen er han også kendt for sin store passion for Azamara Club Cruises og derfor er han den oplagte person til at give dig sine bedste tips!

Selv beskriver David det således (han er norsk men jeg synes I skal høre hans egne ord, ucensureret, og når I har læst hans beskrivelse, så er jeg sikker på I forstår hvorfor):
”Mitt første møte med Azamara var i 2011, nettopp på en kortseiling til Portofino, St. Tropez, Monaco og Nice. Siden det har jeg vært Azamara frelst og har gjort ytterligere 10 seilinger i Asia, Karibien og Middelhavet. Disse første dagene ombord på Azamara Quest gjorde et uslettelig inntrykk på meg, ikke minst takket være et fantastisk crew. Hos Azamara ønskes man ikke bare «welcome onboard», men «welcome home». Det er de små detaljene det dreier seg om.
Har man først seilt med Azamara så kommer man gjerne igjen og igjen.”
 
Vi har udvalgt et par helt specielle sejladser med Azamara, som bl.a. inkluderer Cuba, Caribien, Myanmar, Singapore, Dubai, Bangkok og det græske øhav. Se turene her

Kampagne!
På udvalgte afgange med Azamara får du 50% rabat på person nr. 2 i kahytten og gratis fly i Europa samt stærkt reducerede flypriser i resten af verdenen, fx kun 1.300 p.p. for fly til Dubai/Asien/USA & Cape Town.
Kampagnen gælder for bookinger lavet senest 31. maj 2019.


Udover de udvalgte afgange, så kan du se resten af Azamaras unikke sejlruter her:
2019 – ruter 

2020 – ruter 

Se mere om rederiet her