Hej med jer,
Idag vil jeg dele min vildeste aktivitet ombord med jer. Det blæser nemlig en anelse i dag, hvilket fik mig til at mindes en anden gang, jeg fik vind i håret…

På Norwegian Cruise Line fra New York til Bermuda var vi en større gruppe afsted og havde planlagt en masse aktiviteter ombord, heriblandt reb-banen, hvor man bevæger sig rundt med sele på ca. 55 meter over havet 🧗‍♀

Jeg er mere end bare en anelse højdeskræk, men prøver gerne at overvinde det, så reb-banen var lidt af en udfordring for mig. Jeg kom dog igennem og endte med at synes det var rigtig sjovt. Lige indtil jeg nåede… planken. Planken er præcis som det lyder, en planke som stikker ud over skibets kant hvor man kan gå ud for enden, ringe med en klokke og få taget et billede.

Med vinden blæsende varmt omkring mig, fik jeg krabbet mig ud på planken, men jeg kunne ikke, jeg turde simpelthen ikke give slip på min sele, så ingen billeder og klokke til mig.
Bagefter var det selvfølgelig sjovt at have prøvet og jeg fik da også prøvet reb-banen igen, men planken, den overlod jeg til de andre gæster ombord 🙈😜

P.S. jeg vil så vidt muligt vise mine egne billeder, men her har jeg måtte låne (billedet oppefra planken) da jeg jo af gode grunde ikke har et selv….

Fortæl gerne om din vildeste oplevelse ombord og måske du har et billede af det 😃

Gitte, GO-Cruise