Noget af det jeg holder allermest af ved at rejse, er de mange nye mennesker og forskellige kulturer man møder. Det er så berigende, kan være umådelig sjovt og til tider ganske grænseoverskridende og oftest det hele på en gang 😆

På et cruise fra Dubai og rundt til de Forenede Arabiske Emirater, havde vi også et stop i Oman, hvor vi havde en rundtur som bl.a. gik til det lokale fiskemarkedet. 
Jeg elsker alle slags markeder, især hvis det har med mad at gøre 😋 Så da jeg fremviste stor interesse for den ene fiskers arbejde, som var virkelig ferm med filetkniven (herren med den pink hovedbeklædning), så ville de andre også gerne fremvise deres fangster og kunnen 🎣
Til sidst blev det næsten en konkurrence, som dog stoppede, da den lokale ‘fiskemester’ (herren med den store lange fisk i hånden) tilbød mig at jeg måtte gifte mig med ham, hvilket de andre fiskere lod mig forstå var en meget stor ære, da han var deres bedste fisker.
Jeg blev (som de fleste af jer nok har regnet ud) ikke gift og turen fortsatte med en række anderledes og spændende stop rundt i Emiraterne. Især var jeg meget fortryllet af den store hvide moske i Abu Dhabi. 

Du kan se et par billeder fra turen herunder.

Rigtig god weekend, 
🙏 Gitte, GO-Cruise