imageframe-image

        10 oplevelser for hele familien på havet

1. Minigolf 
Et altid hyggeligt spil for store og små og for hele familien. Her kan bruges mange timer, mens boldfærdighederne finpudses og lattermusklerne trænes. Måske I også er en konkurrencepræget familie, som min? Vi går både op i hvem der vinder, flotteste skud, heldigste spil og naturligvis hole-in-ones.

imageframe-image

2. Sportsdæk 
Her kan spilles basketball, tennis, fodbold, beachvolley og næsten alle andre slags boldspil. Ddover at spille med familien, så arrangerer skibene også diverse turneringer eller hold, som man bare kan dukke op til, hvis det passer ind i dagens program.

imageframe-image

3. Surf-simulator /Flowrider
Har du altid gerne ville prøve at surfe, så kan det gøres på toppen af et krydstogtskib. Erfarne medarbejdere hjælper naturligvis, så du får den bedste oplevelse mens du prøver at tæmme bølgerne. Mor og far kan selvfølgelig stå lige ved siden af og filme det hele, så de sociale medier kan opdateres 🙂

imageframe-image

4. Zipline 
Denne aktivitet er for de modige og dem der ikke er bange for højder eller gerne vil afprøve grænser. Du svæver 9 dæk over Boardwalken (hovedgaden på skibet).

imageframe-image

5. Klatrevæg
Få et adrenalinkick udover det sædvanlige og prøv kræfter med væggen og kom op til 65 meter over havets overflade. Erfarne instruktører står klar til at guide og hjælpe, så alle kan prøve uanset om man har prøvet det før eller ej.

imageframe-image

6. Skøjtebane
Naturligvis! Hvem har ikke brug for en tur i kulden, når man cruiser rundt i Caribien?! 🙂 På trods af kontrasten er det yderst populært og her kan I selv prøve kræfter med isen eller opleve et af de mange fede shows med professionelle isskøjtekunstnere.

imageframe-image

7. Buffet/mad for alle 
Når man rejser med børn, så er det fantastisk nemt med buffet, hvor ungerne selv kan være med til at vælge hvad de ønsker at spise. På et cruise er buffetten et af højdepunkterne ombord og I kan komme når det passer jer og så mange gange I har lyst.

imageframe-image

8. Vandrutsjebaner
Adrenalinen pumper rundt i kroppen, når du falder frit, tvister, drejer og snurrer rundt på skibenes vandrutsjebaner – og så er de endda lige så meget for voksne som for børn.

Læs vores indlæg om de Vildeste Vandrutsjebaner på Vandet
Hører du til en af dem, som har brug for mere end blot en dukkert i swimmingpoolen for at være underholdt, så kig med her! Vi har samlet de vildeste vandrutsjebaner du finder til havs.

imageframe-image

9. Børneklub
Der er fuldt program hver eneste dag i børneklubberne, som oftest er delt op i aldersgrupper, så aktiviteterne er tilpasset og tilrettelagt efter hver målgruppe.

imageframe-image

10. Pools
Nogen gange skal der bare ikke andet til end en pool og så er børnene glade og alle skibe har mindst en pool, som børnene kan boltre sig i. Flere af skibene har efterhånden også fået et mindre bade/vandland til børnene, hvor børnefamilierne er at finde det meste af dagen.

imageframe-image
imageframe-image